Člani Zasavskega društva seniorjev menedžerjev in strokovnjakov so si 12. aprila ogledali tovarno ETI na Izlakah. Obiskovalce je sprejel predsednik uprave Tomaž Berginc, ki jim je opisal delovanje in zgodovino razvoja tovarne, katere začetki segajo v leto 1950.
V tem obdobju se je družba razvila v eno vodilnih svetovnih proizvajalk izdelkov, funkcionalnih sklopov in celovitih rešitev na področju zaščite, distribucije in nadzora električnega toka. Veliko investira v razvoj in inovacijsko dejavnost, med prvimi v Sloveniji je pridobila certifikat kakovosti ISO 9001 in certifikat za ravnanje z okoljem ISO 14001. Certificirani so tudi vsi njihovi proizvodi. Družbi je uspelo ustvariti mednarodno konkurenčno, razvojno sposobno in stabilno poslovno skupino.

»Ob zaključku gostoljubnega sprejema in ogleda proizvodnje smo bili vsi navdušeni nad videnim in razšli smo se z občutkom velikega ponosa v srcih, da v Zasavju deluje tako svetovno uspešno podjetje,« so povedali v Zasavskem društvu seniorjev menedžerjev in strokovnjakov.

ZT

Prejšnji članekZagorske dijakinje tekmovale
Naslednji članekPomerile so se v tehniki prodaje