četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Obiskali smo »kopalnico«

»Kako pogosto obiščete trboveljski bazen? Kaj pogrešate, kaj vam je posebej všeč?« smo povprašali kopalce, ki so se prišli danes dopoldne, 2. avgusta, osvežit v trboveljsko »kopalnico«.

Ljubo Perko
Ljubo Perko

Ljubo Perko: “Ja, velikokrat pridem sem, vsak teden kakšnih trikrat. Tu se počutim čudovito, ambient je enkraten, voda je čudovito topla, vsi so prijazni. Še senco lahko najdeš, zgoraj je lepo pokošeno, bazen je čist, voda čudovita.

Pri mojih letih ničesar ne pogrešam. Ni gneče, ni mladine, ki bi skakala po tebi, ni toboganov in tega nič ne pogrešam. Sem pridem večinoma zato, da se razgibam, plavam in je čudovito. Vzameš si uro, uro in pol časa, preplavaš dolžine in narediš nekaj za zdravje.”

 

Jan Sotenšek
Jan Sotenšek

Jan Sotenšek, Trbovlje: “Kar pogosto pridem. Danes sem prvič ta teden, bil sem v soboto in nedeljo, letos mislim, da vsega skupaj šestkrat.

Drugače je v redu, lahko bi imeli še kakšne tobogane, drugače pa je »okej«. Voda je dobra.”

 

 

 

 

Lavra Izgoršek
Lavra Izgoršek

Lavra Izgoršek, Trbovlje: “Ponavadi sem med poletjem veliko tu, že v okviru službe, torej počitniških dejavnosti za otroke v okviru našega društva prijateljev mladine.

Bazen mi je všeč takšen, kot je, ničesar ne pogrešam. Všeč mi je, da je cenovno dostopen in da dosti ponuja tudi za najmlajše.”

 

 

 

Irena Jalovec
Irena Jalovec

Irena Jalovec, Trbovlje: “Premalokrat na leto pridem sem, če bi lahko, bi bila tu vsak teden vsaj dvakrat ali trikrat.

Tu mi je zelo všeč. Ničesar ne pogrešam. Voda in okolica, čistoča, vse je super. Res premalo uporabljamo tale naš bazen, žalostno je, da je tako malo ljudi.”

 

Nik Kostanjšek
Nik Kostanjšek

Nik Kostanjšek, Trbovlje: “Ponavadi pridem večkrat na teden.

»Fajn« je, sploh za plavat, glede na to, da voda ni pretopla in da imamo tu olimpijski bazen, v katerem lahko odplavaš dolžine.”

 

 

 

 

Tekst in foto: Martina Drobne

Isti avtor