četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

O Jamatlonu 2016

Domen Dornik, ekipa Gibaj in uživaj: “Preizkušnja je bila naporna. V jami vidiš, kako je izgledalo delo rudarjev, čeprav je bilo nam lažje.”
Sandi Ivančič, ekipa Gibaj in uživaj: “Domen nas je nahecal, da bo preizkušnja lahka. Mislil sem, da ne bo težko. Nekoč bi si rad pobliže ogledal jamo.”

Rok Marguč, ekipa Gibaj in uživaj: “Najhujši je bil zadnji del. Vpadnik Barbara se namreč strmo dviga. Vmes nas je zalila voda, morda malo prezgodaj, ker sem čisto moker. Je pa Jamatlon izjemno zanimiv. Neverjetno, kako sta Trbovlje in Hrastnik povezana pod jamo in to na nek način zelo na kratko. Dobra prireditev. Podpiram to, da se rove, če so, izkoristi.”

Vinko Žagar, ekipa Občina Hrastnik: “Na Jamatlonu sem že četrtič, a tokrat z novo ekipo. Manjkal sem samo na prvem. Doživetje je bilo enkratno. Je pa tisti del z vodo zanimiv. Tudi, če paziš, ne moreš ostati suh.”

Sabina Korbar, ekipa Šufece: “Šufece se obvezujemo, da dokler bosta trajala Jamatlon in Rudarski maraton, bomo zveste udeleženke. Perkmandeljca bomo na Zimskem jamatlonu našeškale nazaj.”

Tyasha Zhidan, ekipa Krucefix team: “Na postajah so bili zelo gostoljubni, domači in za hece. Pričakovala sem, da bo več umazanije, daljša proga in več težjih ovir. Še bom prišla in s sabo bom pripeljala še več ljudi.”

Žan Rupar, Klemen Drnovšek in Nik Hočevar (dijaki STPŠ Trbovlje in člani ekipe STPŠ, ki jo je vodil njihov profesor telesne vzgoje Robert Halzer) še na startu: “V jami še nismo bili. Starši so nam dovolili in zdaj bomo videli, kako bo.”

FOTOGALERIJA 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor