Erotične igračke so odlična popestritev, saj ponujajo različne načine in funkcije ter neverjetno stimulacijo. Če se igraš sama ali v paru, na voljo je veliko izbire. Dovoli, da ti predstavim nekatere med njimi, morda pa dobiš kakšno idejo.

Prva erotična igračka

Če v tvoji zbirki še ni nobenega izdelka, ti predlagam nakup vibratorja ali pa stimulator klitorisa.

Stimulator klitorisa

Si posebna ljubiteljica stimulacije klitorisa (po domače: ščegetavčka)? Nič čudnega. Večina žensk orgazem doseže le s stimulacijo klitorisa. V ponudbi si nujno poglej ostale igračke, ki so namenjene prav temu. Priporočila bi ti katerega od lepo oblikovanih vibracijskih stimulatorjev. To so tiste igračke, ki imajo na koncu posebno odprto šobico. Šobica ustvarja občutek nežnega sesanja, kot bi šlo za oralni seks.

Vibrator

Vibrator je najbolj poznana seks igračka. Odlična izbira so tako za samske kot pare, saj je na voljo vedno več modelov, ki jih pari lahko uporabljajo skupaj. V ponudbi jih je toliko, da je kar težko izbrati: klasični vibrator, rabbit vibrator, realistični vibrator, manjši vibratorji, vibrator posebnih oblik, … Katerega izbrati? Če želiš samo notranjo stimulacijo, potem preveri klasične in realistične vibratorje. To so vibratorji v obliki penisa, realistični so taki, ki so kar najbolj podobni pravemu penisu – z modi in izbočenimi žilami. Če ti samo notranja stimulacija ni dovolj in želiš tudi zunanjo, izberi rabbit vibrator. To so tiste erotične igračke v obliki penisa, ki imajo dodan stimulator klitorisa in po obliki spominjajo na zajčka. Rabbit vibratorji so med najbolj prodajanimi.

Za napredne uporabnice

Imaš že kaj od zgoraj naštetega in te zanima kaj novega? Dovoli, da te seznanim tudi z drugo ponudbo.

Analni pripomočki

Želiš preizkusiti tudi užitke, ki jih ponuja druga odprtina? To ni nič sramotnega ali umazanega. Brez sramu izberi katero od analnih igrač. Na voljo so vibratorji, dildi, čepi ali analne kroglice. Obvezno kupi tudi analni lubrikant, saj se anus za razliko od nožnice ne vlaži sam od sebe.

Vibracijske hlačke

Gre za hlačke, ki so videti kot običajne hlačke, le da v podlogi skrivajo poseben žepek, v katerega vstaviš vibrator. Dodaten plus je, da imajo daljinski upravljalnik, s katerim se lahko poigraš kar ti sama, ali pa ga predaš v roke partnerja/-ke, lahko tudi na javnem mestu (v kinu, restavraciji, na obisku, poslovnem sestanku …).

Vibrator za pare

Vibrator za pare je odlična igračka za oba. Oblikovan je tako, da en del vstaviš v nožnico, drugi pa stimulira tvoj klitoris. Ker je notranji del nekoliko ožji, ostane v nožnici dovolj prostora za partnerjev penis, zato lahko oba uživata v tesnosti in vibracijah. Vibrator za pare je še posebej primeren za ženske, ki težko doživijo orgazem.

Za čutno doživetje

Če spadaš med tiste, ki so malce bolj zadržane, lahko preizkusiš kaj bolj nežnega.

Vibracijski jajček

Gre za diskretno erotično igračko, namenjeno notranji in zunanji stimulaciji. Uporabljaš ga lahko sama ali v dvoje, zaradi prijetne oblike in velikosti pa je še posebej dobro sprejet med ženskami, ki so morda malce bolj zadržane ali se šele spoznavajo s svojo seksualnostjo.

Vibrator Lelo Sona

Gre za popolnoma drugačen vibrator od ostalih. Namenjen je zunanji stimulaciji, vendar ne stimulira samo zunanjega dela klitorisa, ampak s soničnim valovanjem tudi notranji del, ki ga ostali vibratorji ne morejo doseči. Stranke mi ponavadi opišejo ta občutek kot nekakšno globoko orgazmično valovanje. Izdelek Lelo SONA se uvršča med erotične igračke višjega cenovnega razreda, a njegova oblika, embalaža in učinek to upravičujejo.

Ne pozabi še na lubrikant in čistilo za igračke

Pri nakupu igračke ne pozabi na lubrikant in higieno. Igračke moraš pred in po uporabi vedno oprati. Za večino materialov zadošča uporaba blagega mila, vseeno pa ti priporočamo tudi uporabo specializiranih čistil za erotične igračke.

Poskrbi tudi za pravi lubrikant. Priporočam lubrikant na vodni osnovi, saj silikonski lubrikant poškoduje silikonske igračke.

Če potrebuješ več

Če potrebuješ nasvet, pomoč ali imaš druge želje, me kontaktiraj, na voljo ti je pestra paleta ostalih izdelkov. Z veseljem ti bomo pomagali.

Svet užitka

PR objava