četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Novi programi Zasavske ljudske univerze

Zasavska ljudska univerza (ZLU) za vse učitelje, organizatorje izobraževanja, mentorje in druge strokovne delavce organizira programe, na katerih bodo pridobili nove veščine, ki so potrebne za bolj kakovostno in učinkovito delo.  Ker je zanimanje veliko, bodo junija pričeli z izvajanjem že tretjega programa Uvod v NLP za izobraževalce odraslih.

V letu 2021/2022 načrtujejo izvedbo še štirih programov: Izvajanje izobraževanja na daljavo, Uvod v NLP za izobraževalce odraslih, Samoobvladovanje stresa in skrb za psihofizično ravnovesje ter Zdravi in vitalni na delovnem mestu.

ZLU sodeluje v projektu Znanje za odličnost v neformalnem izobraževanju odraslih, ki poteka od junija 2020 do oktobra 2022. V okviru projekta nudijo širok izbor programov za krepitev digitalnih in komunikacijskih kompetenc ter skrbijo za zdravje in psihofizično ravnovesje udeležencev. Udeležba je brezplačna.

Do sedaj so uspešno zaključili že pet izobraževalnih programov, trenutno potekajo še trije. Če vremenske razmere dopuščajo, vsebine izvajajo na prostem, na t.i. zeleni plaži pred Graščino Zagorje. V letih 2020 in 2021 je bilo v programe vključenih kar 100 udeležencev.

Savus

Foto: Zasavska ljudska univerza


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor