Na Zasavski ljudski univerzi so za letošnjo jesen pripravili nove bralne klube. Ste pripravljeni na literarno potovanje, polno navdihujočih knjig, poglobljenih pogovorov in druženja s somišljeniki?

Nov bo bralni klub za priseljence Svet besed. »Če ste priseljenec in želite izboljšati svoje bralne in jezikovne spretnosti v slovenskem jeziku, je naš bralni klub prava izbira za vas. Skupaj bomo raziskovali knjižni svet in se učili novih besed, obenem pa širili obzorja ter spoznavali slovensko literaturo,« so zapisali na ZLU.

Pričel pa bo delovati tudi bralni klub za ljubitelje branja. ZLU ga takole predstavlja: »Za tiste, ki vas navdušuje branje in bi radi delili svoje bralne izkušnje, smo pripravili bralni klub za ljubitelje literature. Tukaj bomo razpravljali o knjigah, se poglobili v njihove zgodbe ter razširjali svoje razumevanje besedila.«

Bralni klub je prostor, kjer se svobodno izmenjujejo mnenja, kjer ni napačnih odgovorov in kjer se bralci spoštujejo. Prijave so v Zasavski ljudski univerni zbirali do 30. septembra.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekEva Hribar zmagovalka Jesula
Naslednji članekBajda in Ovnik na EP