KD Zagorje: KK Jelše Šmarje 100:66                (27:15;20:17;22:20;31:14)

KD Zagorje: Gaj Krznarič 8, Aljaž Jerin 2, David Bajda 5, Jure Jere 6, Urban Vozel 4, Jaka Mlakar 10, Martin Kosin 13, Vito Štibernik 6, Edin Jasenčič 26, Primož Perko 3, Blaž Božjak 17, Martin Grešak.

KK Jelša Šmarje: Žan Cmerešek 12, Andrej Stupica, Timotej Napast 1, Rok Gobec 26, Slavči Ljubič 5, Primož Polajžer 8, Uroš Polajžar 10, Žan Božič 2, Žiga Lorger 2.

Domači igralci so tekmo začeli z zelo agresivno obrambo, kar je prineslo nekaj lahkih košev in s tem razliko, da so lahko mirno nadaljevali. Skozi celo tekmo so domačini  držali visok ritem igre v obrambi in s tem prisilili goste, da so delali napake.  So pa gostje izkoristili vsako priliko, ko je bila obramba domače ekipe malo nezbrana ali pa preveč ležerna in jo kaznovali s košem. Kljub končni razliki se gostje do srede zadnje četrtine niso predali in so vseskozi iskali priliko za znižanje rezultata. Tako, da so morali domačini skozi celo tekmo igrati zbrano in angažirano, rezultat take igre pa je končni rezultat. Spet se je pokazalo, da ko ekipa deluje homogeno in borbeno, tako kot na zadnjih dveh tekmah doma, igramo dobro obrambo, napad teče in imamo dober rezultat.
K zmagi pa je veliko pripomogla prisotnost navijaške skupine Crazy Boys Zagorje, ki so se prvič organizirano pojavili na košarkarski tekmi.

PK

Prejšnji članekPreplavanih 80 let
Naslednji članekŽelodki so rajali