petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

Nova vzpodbuda za jamatlonce

Doslej se je za poletni jamatlon v soboto, 17. junija, 21 ekip s 77 udeleženci, med njimi je 42 žensk in 35 moških. Perkmandeljc je letos radodaren kot le kaj. Razpisal je novo nagradno igro. Med prvimi desetimi ekipami, ki se bodo od danes naprej prijavile na jamatlon, bo izžrebal eno, ki se bo jamatlona udeležila zastonj. Povrnili ji bomo plačano prijavnino.

Naj spomnimo. V marcu je v takratni nagradni igri Perkmandeljc izžrebal ekipo Jamski trdoživci. Doslej so se na poletni jamatlon 17. junija prijavile ekipe: Dva manmdeljca pa tri fafle, Divja, Drnovšek, Vranska kerlca, Žigonova gurtna, Fuzetli, Gastropoda Cavus Turbo, Mnda privatnik, doktorca, keramičar, gospod, UPN 1 in UPN 2, Skor susedi, Vesele huntarce, Jamski trdoživci, Iz jame na dva pira, Jamsk mučeradi, Povheci, Lučke frajle, Mušketirji, Pod pritiskom, Trapi knapi in Cikcak.

Prijavljene jamatlonke in jamatlonci prihajajo iz različnih koncev naše Slovenije. Na prijavnicah so zapisani naslednji kraji: Bovec, Brestanica, Čeče, Dol pri Hrastniku, Dol pri Ljubljani, Grosuplje, Hrastnik, Kamnik, Koper, Kranj, Laško, Laze v Tuhinju, Litija,  Ljubljana, Luče, Lukovica, Maribor, Medvode, Mokronog, Polzela, Preddvor, Rečica ob Savinji, Senovo, Škofja Loka, Trbovlje, Velenje, Velike Lašče, Vransko in Zagorje ob Savi.

Torej, prvih 10 ekip, ki se bodo od danes naprej prijavile na poletni jamatlon, bo sodelovalo v žrebanju. Ne čakajte na maj, prijavite se zdaj!

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor