Skupini se je namreč pridružil nov pevec, Žan Libnik, ki prihaja iz Slovenj Gradca, širši Sloveniji pa se je predstavil v lanskoletni oddaji Slovenija ima talent, kjer mu je žirantka Ana Klašnja namenila »zlati gumb«.
Skupina, ki jo sestavljajo člani priljubljenih Orlekov (Mitja Tori, Jure Tori, Jernej Fele), po porodniškem dopustu se je vrnila še saksofonistka Tjaša Perigoj, se bo predstavila tudi z novim bobnarjem, Petrom Jeretino.

Že konec avgusta se bodo glasbeniki zaprli v studio RLS v Novem mestu, kjer bodo posneli tri nove skladbe. Skupina je poznana po tem, da daje poudarek akustičnemu zvoku. »Ker je ta najbolj prijeten človeškemu ušesu, obenem pa dopušča veliko manevrskega prostora za dinamiko in jakost v izražanju,« pravijo njeni člani. »V glasbenem smislu skušamo združiti mnogokrat nezdružljivo, in sicer kvaliteto umetniškega izražanja in poslušljivost ter posledično komercialno uspešnost.« Njihova glasba ima prepoznavne melodije in bogato harmonično podlago. Žanrsko vsebujejo elemente pop glasbe, jazza in etna. Trenutno je v slovenskem glasbenem okolju pomanjkanje glasbenih idej in pristnosti v glasbi, Prepričani so, da bodo pozitivno vplivali na publiko in tudi na druge glasbenike, ker da trenutno v slovenskem glasbenem okolju primanjkuje glasbenih idej in pristnosti. Največ prepevajo v slovenskem jeziku, ker želijo, pravijo, prikazati tudi besedno bogastvo in spevnost svojega jezika.

ZT