petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

Nova osvežilna fotografija

Kje ste? Kje in kako se hladite v tem vročem poletju? Pošljite nam fotografijo in sodelujte v naši nagradni igri Najbolj osvežilna fotografija poletja. Fotografirate lahko vse. Osvežilen pogled, osvežilen skok v vodo, osvežilno igro, osvežilno pijačo, hrano, ki ste jo pripravili sami ali so vam jo pripravili drugi. Pa osvežilen poljub, pogled, nasmeh, pomežik ali kaj drugega, kar vas v teh vročih dneh osveži, ohladi ali naredi še bolj vročega.
Tokrat objavljamo fotografijo, ki nam jo je poslala Tanja Jovan iz Prapretnega v Hrastniku. Avtorica jo je posnela na Kamenjaku (Premantura). Če uporabimo našo domišljijo, si lahko mislimo, da je ob fotografiranju osvežilne vode udobno sedela v lokalu s hladno pijačo ali pa dobro kavico. In seveda uživala v lahnem vetriču, ki je hladih vroč zrak. Kaj podobnega privoščimo vsem.

Ne pozabite: tri najbolj zanimive fotografije poletja bomo nagradili. Nagrade pa bodo izbrali kar naši všečkarji na Facebook strani Zasavca. Nagrajene bo tiste, ki bodo prejele največ všečkov, zato ne skoparite z njimi :). Nagrade. Hmmmm. Za obliznit.

Kako sodelovati v nagradni igri in kakšne so nagrade, poglejte TUKAJ.

Isti avtor