sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Nov asfalt v Zagorju

V občini Zagorje so iz občinskega proračuna na novo asfaltirali tri cestne odseke: Senožeti-Krivica, in Špital-Hosta v KS Šentlambert in Kalce v KS Tirna.

V sklopu modernizacije cest v krajevnih skupnostih je izbrani izvajalec Občine Zagorje ob Savi, družba Sekopt iz Trbovelj, te dni zaključil asfaltiranje dveh cestnih odsekov v KS Šentlambert in enega v KS Tirna.

Tako je zaključena modernizacija javne poti Senožeti-Krivica v dolžini 200 metrov. Pri pripravi del so sodelovali krajani in Krajevna skupnost, delavci Sekopta pa so položili asfalt.

Obnovljen je tudi 400-metrski odsek javne poti Špital-Hosta, kjer so prav tako krajani in Krajevna skupnost opravili pripravljalna dela, nato pa je bila položena nova asfaltna prevleka.

Novega asfalta pa so se razveselili še v KS Tirna, kjer je z dobrim sodelovanjem krajanov in Krajevne skupnosti ter Občine Zagorje ob Savi zaključena modernizacija javne poti Kalce v dolžini 600 metrov. Asfaltiranje vseh treh odsekov, v skupni vrednosti 80.000 evrov, bo Občina Zagorje ob Savi plačala iz občinskega proračuna.

Savus

Foto: Občina Zagorje

Isti avtor