Za mlade nogometaše v kampu skrbijo trenerji Jože Sevšek iz Laškega, Rafael Zupanc iz Rogaške Slatine, Lenart Solar iz Ljubnega ob Savinji in Franko Privšek, hrastniški trener, ki je skrbel, da je potekal program brezhibno, po načrtu.
»Iz vseh klubov so prišli  tisti igralci, ki so se najbolje izkazali tako na treningih kot na tekmah,« je povedal zagnani trener Franko Privšek. »Vsi trije dnevi od petka do nedelje, 6. marca, so v glavnem namenjeni druženju in prepričan sem, da se bodo prijateljstva nadaljevala, tridnevno bivanje v Zasavju pa jim bo ostalo v najlepšem spominu in jim bo spodbuda za nogometno udejstvovanje še naprej.«

Mladi športniki so si kmalu po prihodu v Hrastnik s starši ogledali film o slavnem nogometašu Leu Messiju, zvečer pa jim je v planinski koči trener Rafael igral na kitaro. V soboto so se odpravili na pohod do lovske koče na Kopitniku, kjer so jim svoje delo predstavili lovci. Popoldne so odšli v hrastniški zaprti bazen, potem pa v Dolanko na rokometno tekmo, kjer so jih predstavili občinstvu. Dan so zaključili ob televizijskem ekranu, kjer so navijali ob tekmi med NK Mariborom in Olimpijo.

Jutri popoldne se bodo poslovili, še prej pa jih dopoldne čaka nogometni turnir, ki bo v glavnem namenjen druženju in sprostitvi.

Fanči Moljk

Prejšnji članekV finalu Barbari proti Čudežni deželi
Naslednji članekNov korak proti naslovu