Nogometašice trboveljskega kluba ŽNK Peskokop Kepa se bodo na prvi prijateljski tekmi 31. avgusta ob 19.30 uri pomerile z igralkami ŽNK Moravče. Moravčanke so lani osvojile prvo mesto v pokalnem tekmovanju lige Lepota in zdravje.
Že naslednjo soboto, 9. septembra, se začne tekmovanje v Ženski nogometni ligi Lepota in zdravje. Trboveljčanke v prvem krogu igrajo doma, v Trbovljah, z ekipo ŽNK Bled Žirovnica. V ligi bodo nastopile še ekipe: NK Medvode, FC Borke Grosuplje, ŽNK Vir, NK Ločan Škofja Loka, ŽNK Car Center Cerar Radomlje, NK Termit Moravče in ŠD Košana. Nekaj dni prej bodo Trboveljčanke nastopile še v predkrogu pokalnega tekmovanja, pomerile se bodo z ekipo ŠD Košana.

V klubu so pošteno zavihali rokave in se pripravili na tekmovanje. V teh dneh so pričeli iskati tudi prostovoljce za delu v klubu, ki bodo pomagali pri organizaciji tekem ter delu v društvu. Vodstvo kluba se je pričelo pripravljati tudi na dobrodelni dogodek, ki ga bodo priredili v začetku decembra.

V torek, 5. septembra bodo pričeli z delom dekliške nogometne šole, v katero vabijo vse deklice od petega do 14 leta. Uvodni trening bodo pričeli ob 15. uri.

ZT

Prejšnji članekDela na zagorskih šolah in vrtcih med počitnicami
Naslednji članekNagradno vprašanje za manj prašnih delcev