torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Nika Skubic zmagovalka

Pretekli vikend so potekali zaključni boji v 6. krogu Državne lige mladih za sezono 2023/24 v Kidričevem, sodelovali so tudi mladi strelci Strelskega društva Kisovec.

V kategoriji mladincev (U21) je nastopil Gašper Judež in z rezultatom 606,6 kroga stopil na tretjo stopničko zmagovalnega odra. Tija Šiles je med mladinkami zasedla 16. mesto.

Nika Skubic je v kategoriji kadetinj (U17) z rezultatom 414,1 kroga še šestič zmagala, odlično sta nastopili tudi sestri Leja in Nika Piskar. Leja je z rezultatom 397,7 kroga pristala na sedmem mestu, Nika pa (389,4) na 19. Ekipno so navedena dekleta osvojila drugo mesto in zaostala samo za po spolu mešano ekipo Olimpije. Med kadeti je društvo zastopal Jaka Božič in pristal na 33. mestu.

Po tekmovanju so podelili še priznanja za skupen seštevek tekmovanja. Gašper Judež je postal podprvak Državne lige mladih za leto 2023/24. Med mladinkami je Tija Šiles ob pomankanju treninga zaradi študijskih obveznosti pristala na 14. mestu.

Nika Skubic je po šestih krogih lige ostala nepremagana in osvojila naslov zmagovalke državne lige v kategoriji kadetinj (U17) v tekmovalni sezoni 2023/24. Leja Piskar je zasedla osmo mesto, sestra Nika je končala na 14. mestu. Jaka Božič je med kadeti zasedel 27. mesto.

Ekipno so kadeti kisovškega kluba po šestih krogih lige morali priznati premoč le zmagovalcu letošnje lige Olimpiji. Z drugim mestom so pokazali, da so lep vzor mladim nadobudnim strelcem iz domačega društva.

LK

Foto: SD Kisovec


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor