PP Trbovlje
Ponoči na soboto, 3. junija, je neznani storilec poškodoval lak vozila znamke BMW, parkiranega na parkirišču. Pri tem je lastnika oškodoval za okrog 1000 evrov. Policisti povzročitelja še iščejo.

V nedeljo pa je prometno nesrečo povzročilo parkirano vozilo. Izkazalo se je, da voznik v svojem vozilu, parkiranem na hribu, ni vključil ročne zavore. Vozilo je ušlo navzdol in trčilo v sosedovo hišo v enem od trboveljskih naselij. Pri tem je nastalo za okrog 1500 evrov škode, povzročitelj pa je moral poravnati tudi denarno kazen.

So pa policisti odkrili povzročiteljico prometne nesreče, ki jo je povzročila na parkirišču, ko je pri vzvratni vožnji trčila v parkirano vozilo in s kraja pobegnila. Na udeleženih vozilih je nastalo za 750 evrov materialne škode, zoper kršiteljico pa so policisti ustrezno ukrepali.

PP Zagorje

Kamenje na cesti Litija – Zagorje, ki je z desne strani hriba priletelo pred vozilo voznika, pa je botrovali nezgodi voznika, ki je v tistem trenutku pripeljal mimo. Na avtomobilu je nastalo za okrog 200 evrov škode.

Policisti zbirajo obvestila o vdoru v bančni račun, ki ga je prijavil oškodovanec, ki da je bil oškodovan za 32,98 evrov.

Ponovno je prišla na policijo oseba, ki je na bankomatu dvignila denar (70 evrov) in ga pozabila v reži. Denar je dvignila 2. junija okrog 10. ure na bankomatu banke NLB. Policisti zbirajo obvestila o osebi, ki si je denar protipravno prilastila.

Na podlagi obvestila so policisti »obiskali« občana, ki je zakuril manjši kup vej ter plevela, pri čemer se je razvilo nekaj dima, ogenj pa je ob prihodu policistov že dogorel. Zaradi kršitve občinskega odloka o prepovedi kurjenja v strnjenem naselju so zoper občana podali predlog pristojnemu prekrškovnemu organu.

Na območju Hrastnika se je zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnega roba zapeljal v jarek ob cesti, od tam na desno brežino, nato pa se z vozilom prevrnil nazaj na vozišče, kjer je obstal na strehi. Voznik se je pri tem lažje poškodoval, na vozilu pa je nastalo okrog 1500 evrov škode. Policisti so ugotovili, da je voznik vozil pod vplivom alkohola, zato so mu izdali plačilni nalog.

ZT

 

Prejšnji članekPremisli! Alkohol ubija!
Naslednji članekOsvežili so se v Radencih