ponedeljek, 22 aprila, 2024

Iz te kategorije

Nezgode, vlomi in najden mobitel

Otrok na kolesu trčil v vozilo
Včeraj zvečer se je v Hrastniku zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen otrok na kolesu. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila VW vozil po cesti Hermana Debelaka po klancu navzgor. Pri tem je pripeljal do nepreglednega levega ovinka, zaradi česar je zmanjšal hitrost. Takrat je iz nasprotne smeri po klancu navzdol s kolesom pripeljal otrok in trčil v vozilo, katerega voznik se je takrat že zaustavil. Otrok v času prometne nesreče ni uporabljal zaščitne čelade. V trku se je lažje poškodoval.

Bil je dim, ne pa tudi ogenj

 Dim, ki se je valil iz dimnika, je pripravil občane, da so hrastniške policiste obvestili o požaru. Ti so s prihodom na kraj ugotovili, da ni gorela streha, temveč je bil močan dim posledica kurjenja v peči lastnika hiše.

Razbesneli pes

Policisti so zvečer posredovali, ker je pes za zdaj še neznanega lastnika napadel psa 26-letne Trboveljčanke in ga poškodoval. Obvestila o lastniku še zbirajo.

Vinjeni Hrastničan »zaslužil« globo

Posredovali so tudi v Hrastniku, kjer je vinjeni 64-letnik kršil javni red in mir v zasebnem prostoru. Izrekli so mu globo.

V Zagorju vlamljali v frizerski salon

Dopoldne so policisti obravnavali kaznivo dejanje. Neznanec je namreč poškodoval vhodna vrata frizerskega salona v Zagorju. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila.

Našel se je mobitel

Včeraj so v trgovini v Kisovcu policisti prevzeli najden mobilni telefon znamke Samsung, črne barve, IMEI št.354833/05/893288/6. Lastnika pozivajo, da ga prevzame na PP Zagorje ob Savi. Za prevzem potrebuje dokazilo o lastništvu.

ZT

Isti avtor