V petek se je na policijsko postajo Trbovlje zglasil občan in povedal, da mu je nekdo ponoči poškodoval vozilo, parkirano na Ulici Sallaumines. Na vozilu je  nastala materialna škoda za približno 300 evrov. Prav tako v petek pa so policisti v Trbovljah odkrili državljana Romunije, ki je v bližini gostinskega  lokala  na  vsiljiv  način  beračil. Izdali so mu plačilni nalog, on pa je globo poravnal na kraju kršitve.
Tudi v noči na soboto je nekdo poškodoval vozilo na parkirišču Sallaumines. Tokrat je z ostrim predmetom poškodoval pokrov motorja lastniku vozila, ki je škodo prijavil. Ta je znašala približno 400 evrov. Občanka pa je policistom prijavila štiri uporabljene injekcijske igle, ki jih je našla v grmovju med igriščem pod OŠ Tončke Čeč in stanovanjskim blokom na Opekarni. Pristojni so ugotovili, da gre za uporabljene igle, in jih odstranili.

V nedeljo sta policista v  Trbovljah  občanoma zasegla neznano posušeno  rastlinsko snov zelene barve. V primeru potrditve, da gre za prepovedano  substanco (najverjetneje konopljo), bo zoper kršitelja izveden ustrezen prekrškovni postopek. Neznana voznika pa sta v nedeljo trčila v parkirano vozilo, en na parkirišču železniške postaje, drug na ulici Novi dom, in s kraja odpeljala.

V Hrastniku so bili policisti v soboto obveščeni o vlomu v vrtno uto. Ugotovili so, da je neznani storilec enkrat med 3. in 5. marcem vlomil skozi manjše okno v notranjost, od koder je vzel kramp in lopato, prostor pa nato zapustil. Nato je iz zunanje strani z neznanim trdim predmetom zlomil in uničil vrata ute in ponovno vstopil. Odtujil je več kosov orodja, električnega orodja in električni kabel. S tem je oškodoval lastnika za okoli 600 evrov.

 

ZT

Prejšnji članekZagorjani sezono zaključili z zmago
Naslednji članekPriznanje Jožetu Zorčiču za življenjsko delo