PP Trbovlje
V popoldanskem času so policisti 18-letni občanki zasegli neznano snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga konoplja. Po opravljeni analizi sledi prekrškovni postopek.

Prav tako v popoldanskem času so policiste obvestili, da na območju Trbovelj dva neznanca pobirata prostovoljne prispevke za gluhoneme. Osebe pri pregledu terena niso izsledili.

Policisti opozarjajo občane, da naj v primeru, ko se odločijo prispevati denar,  preverijo ali so osebe do tega upravičene. Pri sebi morajo imeti dovoljenje upravne enote. V kolikor takšnega dovoljenja nimajo, gre po vsej verjetnosti za “goljufe”. V takšnih primerih naj to sporočijo na številko 113 ali najbližjo policijsko postajo.

PP Zagorje ob Savi

Kar precej dela so imeli policisti v Zagorju ponoči zaradi močnega neurja. Poplavilo je več lokalnih cest, za promet je bila nekaj časa zaprta regionalna cesta na relaciji Izlake – Mlinše in lokalna cesta Briše – Kolovrat.

Policisti so prejeli prijavo izgube mobilnega telefona znamke Huawei na območju Zagorja. Najditelja naprošajo, da aparat prinese na policijsko postajo. Če najditelj predmet zadrži, stori kaznivo dejanje zatajitve.

ZT