sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Neurje, konoplja, nabirke

PP Trbovlje
V popoldanskem času so policisti 18-letni občanki zasegli neznano snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga konoplja. Po opravljeni analizi sledi prekrškovni postopek.

Prav tako v popoldanskem času so policiste obvestili, da na območju Trbovelj dva neznanca pobirata prostovoljne prispevke za gluhoneme. Osebe pri pregledu terena niso izsledili.

Policisti opozarjajo občane, da naj v primeru, ko se odločijo prispevati denar,  preverijo ali so osebe do tega upravičene. Pri sebi morajo imeti dovoljenje upravne enote. V kolikor takšnega dovoljenja nimajo, gre po vsej verjetnosti za “goljufe”. V takšnih primerih naj to sporočijo na številko 113 ali najbližjo policijsko postajo.

PP Zagorje ob Savi

Kar precej dela so imeli policisti v Zagorju ponoči zaradi močnega neurja. Poplavilo je več lokalnih cest, za promet je bila nekaj časa zaprta regionalna cesta na relaciji Izlake – Mlinše in lokalna cesta Briše – Kolovrat.

Policisti so prejeli prijavo izgube mobilnega telefona znamke Huawei na območju Zagorja. Najditelja naprošajo, da aparat prinese na policijsko postajo. Če najditelj predmet zadrži, stori kaznivo dejanje zatajitve.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor