četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

Nesreče in nasilje

PP Hrastnik

V petek, 22. septembra 2017, ob 20.10 uri so policisti izdali plačilni nalog kršitelju, ki je v gostinskem lokalu udaril enega od gostov. V soboto, 23. septembra, ob 22.15 uri pa so izdali plačilni nalog kršitelju, ki je v stanovanjskem bloku poslušal preglasno glasbo.

PP Trbovlje

V petek med10. in 12. uro je neznanec v Podkumu prerezal pnevmatiko na parkiranem vozilu in s tem lastnika oškodoval za 60 evrov. Popoldne je nekdo povzročil prometno nezgodo na parkirišču in s kraja odpeljal. Policisti o povzročitelju še zbirajo obvestila. Prav tako zbirajo obvestila o povzročitelju, ki je trčil v nepravilno parkirano vozilo in nato odpeljal, ne da bi nudil svoje podatke. Na policiste se je obrnila 21-letna Trboveljčanka in prijavila, da jo je ponoči v gostinskem lokalu v Trbovljah 17-letnica tako močno udarila, da je padla po tleh in si poškodovala roko. Policisti bodo po vseh zbranih podatkih zoper kršiteljico ustrezno ukrepali. Zvečer se je zgodila nesreča med voznikoma zaradi nepravilne vzvratne vožnje, pri čemer je nastala materialna škoda.

PP Zagorje

V Zagorju je neznanec poškodoval elektroniko za uravnavanje svetlobe in vodometa, ki je na rondoju. S tem je oškodoval Občino Zagorje ob Savi za okoli 1.500 evrov. Policisti o zadevi še zbirajo obvestila.

Policisti so se odzvali na prijavo, da na Eberlovi cesti nekdo kuri plastiko, zaradi česar onesnažuje zrak, vendar patrulja ni na kraju zaznala nobenega kurjenja ali smradu.

Na policijo so se obrnili tudi delavci Zdravstvenega doma Zagorje, ker je k njim prišel zmeden in poškodovan mlajši občan, ki pa ni znal povedati, kje in kako se je poškodoval. Policisti zadevo raziskujejo.

So pa prepovedali vožnjo in ustrezno ukrepali zoper voznika, ki so ga pri kontroli prometa ustavili in s hitrim testom prepoznali, da je pod vplivom prepovedanih drog, čeprav je voznik strokovni pregled odklonil.

V Naselju Srečka Kosovela je nekoga motila glasna glasba soseda, zato je poklical policiste. Ko so ti prišli na kraj, pa kršitve niso ugotovili.

So pa izsledili voznika, ki je vozil na področju Potoške vasi, kjer promet ni dovoljen, in zoper njega ustrezno ukrepali.

Policisti so posredovali tudi v družinskem prepiru, ker je občan grozil z nasiljem svojemu bratu in očetu. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Na Cesti zmage se je v nedeljo zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik zapeljal desno izven vozišča, kjer je trčil v parkiran osebni avtomobil . Po trčenju je s kraja pobegnil, a ga je patrulja pri kontroli terena izsledila in ga ustrezno kaznovala.

ZT

Isti avtor