V zadnjih 24 urah so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še nekaj dogodkov na cestah in posedovanje prepobedane droge.

PP Hrastnik

V popoldanskem času so policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo, sledi prekrškovni postopek.

Nekaj pred 16. uro so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom. Neznani voznik je z neznanim vozilom trčil v odtočni žleb, pri tem je poškodoval žleb in kritino. Materialna škoda zanaša okoli 100 evrov. Policisti še zbirajo obvestila.

PP Zagorje ob Savi

Policiste so popoldan obvestili o prometni nesreči na Izlakah z majhno materialno škodo, zaradi česar so v skladu z določili zakona o pravilih cestnega prometa izdali obvestilo o odstopu.

V nadaljevanju popoldneva so policiste obvestili o objestni vožnji voznika športnega vozila, ki pa ga niso izsledili. Policisti glede tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V jutranjem času okoli 6.35 ure se je v semaforiziranem križišču pri tržnici Zagorje ob Savi zgodila prometna nesreča z udeležbo avtobusa in osebnega vozila. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče morebitne očividce prometne nesreče policisti PP Zagorje naprošajo, da koristne podatke sporočijo na telefon policijske postaje Zagorje ob Savi 03 56 83 400, oziroma 113.

Savus

Fotografija je simbolična

Prejšnji članekDeseti humanitarni tek
Naslednji članekSanacija posledic naravnih nesreč