Zasavske policiste so v preteklih 24 urah zaposlovala padla drevesa, tatvina, delovna nesreča in najdeni ključi.

Dopoldan je na PP Zagorje ob Savi občan prinesel izročil ključe z obeskom, ki jih je našel 27. maja na Cesti zmage v Zagorju ob Savi. Lastnik lahko ključe prevzame na PP Zagorje.

Na regionalni cesti v Kisovcu je drevo padlo na osebno vozilo, ki je v tistem trenutku pripeljalo po cesti. Pri tem ni bil nihče poškodovan. Policisti so kraj do prihoda upravljalca ceste zavarovali in urejali promet.

Ponoči se je drevo podrlo tudi na regionalni cesti pri odseku od Vidrge proti Izlakam. Policisti so zavarovali kraj do prihoda upravljalca ceste, saj promet po regionalni cesti zaradi padlega drevesa ni bil mogoč.

Nekaj pred 13. uro se je v Gabrskem zgodila nesreča pri delu. Uslužbenec elektra se je lažje poškodoval, ko je izvajal meritve obremenitev na transformatorski postaji v objektu. Pri tem je uporabljal predpisano merilno opremo. Iz neznanega razloga je med delom prišlo do preboja napetosti, pri čemer je delavec utrpel manjše opekline po obrazu in rokah. O dogodku so obvestili tudi delovnega inšpektorja.

Policisti so prejeli obvestilo o tatvini iz kletnih prostorov stanovanjskega bloka. Tatvina naj bi se zgodila med 13. in 17. majem, lastnik je bil oškodovan za 100 evrov.

Savus

Fotografija je simbolična.