sobota, 18 maja, 2024

Iz te kategorije

Nemir med prazniki

PP Zagorje

V ponedeljek, 24. decembra, so bili policisti napoteni na območje PP Litija, kjer se je v eni izmed bančnih ustanov sprožil alarm. Posebnosti ni bilo.

Policisti so obravnavali ponarejanje denarja. Ugotovili so, da je storilec v Zagorju v treh poslovalnicah unovčil skupno štiri ponarejene bankovce za 50 evrov.

Iskali so neznanega voznika, ki je povzročil prometno nesrečo na obomčju PP Litija in s kraja odpeljal. Prometno nesrečo obravnava pristojna PP Litija.

Na policijsko postajo je poklical občan in naznanil izgubo registrske tablice.

Občan je zaprosil za pomoč policije, saj ga je na njegovem domu žalil znanec. Policisti so kršitelja pridržali in ga oglobili.

Neznani storilec je ponoči med 23. in 24. decembrom v Kisovcu z osebnega avtomobila ukradel registrski tablici in z dejanjem oškodoval lastnika za 40 evrov.

Občanka je na policijski postaji naznanila kaznivo dejanje zatajitve mobilnega telefona. Z dejanjem jo je storilec oškodoval za 300 evrov.

Policisti so pri nadzoru gostinskih lokalov na območju Zagorja dvema osebama zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo.

Intervenirali so tudi v zasebnem prostoru, kjer naj bi imeli stanovalci glasno glasbo. Patrulja na kraju kršitve ni zaznala.

Patrulja je bila napotena v enega izmed lokalov v Zagorju, kjer naj bi se gostje prepirali in je obstajala nevarnost pretepa. Posebnosti niso odkrili.

V sredo, 26. decembra so policisti obravnavali prometno nesrečo I. kategorije (prometno nesrečo, v kateri je nastala zgolj materialna škoda).

Anonimna oseba je prijavila nepravilno parkirano vozilu v Zagorju. Patrulja je pregledala lokacijo, vendar kršitve ni ugotovila.

Ponoči je v Zagorju zagorel manjši smetnjak za smeti. Gasilci so ogenj pogasili, policisti pa so dogodek ustrezno zabeležili.

 

PP Hrastnik

26. decembra ob 14. uri so policisti obravnavali tatvino denarnce z dokumenti. Neznani storilec je lastnico oškodoval za okoli 70 evrov.

ZT

Previous article
Next article

Isti avtor