Ob veseli novici, da smo za vikend lahko začasni lastniki neustrašnega Renault Kadjarja, ki nam ga je prijazno posodila Avtohiša Malgaj iz Trbovelj, smo se odločili, da vikend izkoristimo za družinski izlet na Gorenjsko.
Vikend je idealno sovpadel še z rojstnim dnem naše drage mami, zato smo ji pripravili rojstnodnevno presenečenje in se zapeljali najprej v smeri proti Kranjski gori in Planici. Ravno dan prej se je namreč odprl nov nordijsko – tekaški center, ki je arhitekturno dovršen in ponuja ogromno zanimivih informacij o skakalcih in naših tekačih. Po ogledu Planice smo se odpravili na Bled in uživali v lepotah slovenskega bisera. Naše potovanje smo naslednji dan sklenili še z obiskom Bohinja in ga zaključili s kosilom v Kisovcu.

Res je, da se družinsko družimo občutno premalo, zaradi natrpanih urnikov in ker živimo vsak na svojem koncu, vendar je naše druženje vedno zabavno, tokrat pa je bilo zaradi Zasavskega tednika še posebno pestro in avanturistično. Slogan avtomobila Nehaj opazovati, začni živeti smo vzeli skrajno resno in odlično izkoristili sončen vikend, ki nam bo zagotovo ostal v lepem spominu.

Zahvaljujemo se uredništvu Zasavskega tednika, Avtohiši Malgaj in zastopnikoma Viliju in Dejanu za prijazen sprejem in napotke za vožnjo izjemnega terenskega vozila Renault Kadjar.

Poldi, Marija, Manca in Maja Drobne 

Prejšnji članekPraznično z glasbo
Naslednji članekElitna Steklarna