Skupino Navihani muzikanti sestavljajo Domen Šergan, Jure Lukman, Žiga Natek in Melita Painkret. Na festivalu Vurberk 2016 so osvojili srebrnega zmaja ter plaketo Jožeta Šifrarja za najboljše večglasno petje. Na svojem koncertu so predstavili tudi učence, ki jih Šergan uči na diatonično harmoniko.
Prvi gostje so bili Murni, ki zadnje čase dobivajo na različnih narodno zabavnih festivalih odmevne nagrade. Postali so absolutni zmagovalci Števerjana in zmagali v oddaji Glasbeni skavt na Golici TV. V skupini igrata brata Denis in Elvis Govedič, Miha Gunzek ter Miha Bantan, doma z Dola pri Hrastniku.

Sledila je vokalna skupina skupina Corona’s, ki je nastala kot nadaljevanje Vokalne skupine CORONKE. K sodelovanju so povabile še dva odlična glasbenika – Borisa Pokorna in Janeza Hameršaka. Koncert so popestrili z ljudskimi napevi in Alelujo.

Jožica Hriberšek in Marija Sajovic, članici prosvetnega društva Čeče – Hrastnik, pa sta poskrbeli, da sta s svojim skečem dvorano spravili v dobro voljo. Prosvetno društvo Čeče-Hrastnik, ki ga vodi Karolina Senčar, je letos za svoje aktivno in uspešno delovanje na področju ljubiteljske kulture prejelo občinsko priznanje 8. februar.

Nataša Kreže, predsednica KS Dol in članica skupine Corona’s, se je zahvalila za obisk in menila, da bo treba kaj podobnega še kdaj ponoviti.

Fanči Moljk

Prejšnji članekZagorela smreka
Naslednji članekTrboveljske dijakinje odprle bar