Zagorje
V Zagorju ob Savi je bilo pestro. Policisti so obravnavali poškodbo tuje lastnine. Neznani nepridiprav je občanu po vratih parkiranega vozila polil barvo, s čimer mu je povzročil materialno škodo. Policisti bodo o tem obvestili pristojno tožilstvo.

Obravnavali so tudi sum pobiranja prostovoljnih prispevkov z namenom okoriščanja. Primer so raziskali, vendar niso ugotovili nepravilnosti, ki bi nakazovale kakršenkoli prekršek.

Voznik motornega kolesa je na relaciji Zagorje-Trbovlje-Vransko izgubil denarnico, izgubo pa je prijavil policiji.

Policisti so imeli v postopku občana Zagorja ob Savi, ki so mu zaradi suma, da gre za prepovedano drogo, zasegli ročno zvito cigareto z rjavo-zelenimi delci. Opravljeni analizi bo sledil ustrezen ukrep.

Občan je na policijsko postajo Zagorje prinesel najdeno osebno izkaznico, za katero se je izkazalo, da je bila ukradena. Policisti bodo primer odstopili pristojni policijski postaji Ljubljana Vič.

Občanka je prijavila nasilje v družini, ki da ga je nad njo izvajal njen partner. Policisti so ugotovili, da nasilnež prijaviteljico že dalj časa psihično in fizično trpinči, zato so proti njemu na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Okrog pol šestih zjutraj se je po vozišču regionalne ceste Kisovec-Izlake razsulo apno. Policisti so kraj zavarovali do normalne prevoznosti ceste. Ob ogledu so policisti Postaje prometne policije Ljubljana ugotovili, da je bilo razsutje posledica odprtja stranice tovornega prostora.

 Hrastnik

Okrog 9. ure se je v Hrastniku zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila znamke Fiat Panda in pešec. Slednji je v času nesreče nepravilno prečkal cesto.

ZT