PP Zagorje
Oškodovanec je v sredo, 9. avgusta, policiste obvestil, da mu je nekdo poškodoval smernik na mopedu.

Posredovali so v Kisovcu, kjer je občan poslušal preglasno glasbo. Prav tako v Kisovcu so kaznovali tudi tri občane, ki so se nedostojno vedli in kršili javni red in mir. Že dan prej, 8. avgusta, so policisti »obiskali« kisovški lokal, ker sta dve osebi kršili red in mir, ozmerjali natakarico, eden od kršiteljev pa se je spravil tudi nad gosta in ga večkrat udaril v glavo. Oba kršitelja sta dobila denarno kazen.

Zopet je nekdo trčil v parkirano vozilo v Zagorju, nato pa s kraja odpeljal.

So pa policisti malo po polnoči ustavili vinjenega voznika megana in zoper njega ustrezno ukrepali.

V torek, 8. avgusta, je na policijsko postajo Zagorje ob Savi občan prinesel ročno moško uro zlate barve s strganim pasom, ki jo je našel 6. avgusta okrog 2. ure pri trgovini Živa. Lastnik jo lahko z dokazilom prevzame na policijski postaji Zagorje.

PP Trbovlje

Zvečer so policisti prejeli prijavo suma kaznivega dejanja nasilja v družini.  Ugotovili so, da 63-letnik že dlje časa izvaja psihično nasilje  nad  izvenzakonsko  partnerko. Po  vseh  zbranih  obvestilih bodo obvestili pristojno tožilstvo.

V torek, 8. avgusta, se je 46-letnik tako nedostojno vedel do 80-letnika, da so morali posredovati policisti. Posredovali pa so tudi zaradi spora v družini, kjer je bil 39-letnik nasilen do svoje partnerke.  V torek se je v Trbovljah zgodila tudi prometna nesreča, v kateri je 18-letni voznik zapeljal na bankino in se nato prevrnil. Pri tem je na vozilu nastalo za približno 2500 evrov materialne škode.

ZT