PP Trbovlje

V soboto, 13. januarja, so trboveljski policisti izrekli opozorilo 33-letnemu Hrastničanu, ki je z glasno glasbomotilnočnimirinpočitek. V nedeljo je neznanec preko noči ukradel pol kubičnega metra drv iz kleti večstanovanjske hiše ter s tem lastnika oškodoval za okrog 30 evrov.

Policisti so posredovali tudi v nasilju v družini, kjer je 26-letni Trboveljčan pretepal svojo 27-letno ženo in jo pri tem telesno poškodoval. Izrekli so mu prepoved približevanja oškodovanki, zoper njega pa bodo podali tudi kazensko ovadbo.

PP Zagorje

Policisti so odpeljali v center za pridržanje Ljubljana Moste osebo, osumljeno ropa, pri dveh osumljencih pa izvedli hišno preiskavo.

Zvečer so posredovali pri nesoglasju glede višineplačila opravljenih storitev avtovleke in popravila vozila, vendar elementov kaznivega dejanja niso ugotovili. Raziskovali so prometno nesrečo v Hrastniku, kjer je voznik z avtom trčil v objekt, nato pa s kraja pobegnil. V Hrastniku so obravnavali še kaznivo dejanje povzročitve lažje telesne poškodbe.

ZT