torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Napadel redarja

V Trbovljah je zaradi nepravilnega parkiranja posredoval občinski redar, pri tem pa ga je 61-letni voznik žalil in ni hotel posredovati svojih podatkov, zaradi česar so mu policisti izrekli globo. Ker naj bi s svojim vozilom trčil v občinskega redarja, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil tudi v zvezi suma storitve kaznivega dejanja poskusa preprečitve uradnega dejanja uradni oseb.
Policisti so obravnavali tudi prometno nesrečo na glavni cesti Zagorje – Trbovlje, kjer je 24-letna voznica osebnega avtomobila trčila v divjad in poškodovala vozilo.

Hrastniški policisti so v popoldanskem času v naselju Podkraj zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru kršitelju izdali plačilni nalog.

V Zagorju ob Savi je v dopoldanskem času občan naznanil pogrešanje rezervnega avtomobilskega ključa za vozilo znamke Audi A3. V popoldanskem času pa so policisti obravnavali prijavo kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru v naselju Kisovec. Po do sedaj zbranih obvestilih kršitev ni bila ugotovljena.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor