PP Zagorje

Petek, 1. junij

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju v Zagorju v popoldanskem času, konaj bi voznik osebnega avtomobila z vozilom pri vzvratni vožnji ogrozil pešca. Med udeležencema je pri tem prišlo do spora. Policisti še zbirajo potrebna obvestila.

V nočnem času so policisti na območju Izlak pri izvajanju nadzora cestnega prometa zaustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola (0.75 mg/l alkohola v izdihanem zraku). Motorno vozilo so kršitelju zasegli, za obe kršitvi bodo vložili tudi obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče v Trbovljah.

Policisti so zjutraj intervenirali na javnem kraju, kjer je prišlo do spora med kupcem in prodajalcem prehrambenih izdelkov.

– Zagorje ob Savi v jutranjem času – Policisti so zjutraj po obvestilu občana intervenirali v zasebnem prostoru v Zagorju, kjer naj bi bili v stanovanju preglasni. Tudi sami so zaznali kršitev, zoper kršiteljico bodo uvedli postopek o prekršku z izdajo plačilnega naloga.

Sobota, 2. junij

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom v Kisovcu na regionalni cesti v dopoldanskem času. Ugotovili so, da je neznan voznik neznanega osebnega avtomobila rdeče barve vozil po nasprotnem smernem vozišču, zaradi česar se je udeleženka v prometni nesreči umikala desno ter pri tem trčila v kovinsko varnostno ograjo.

Policisti so bili ponoči obveščeni o prometni nesreči v Zagorju, ki se je pripetila zaradi vožnje udeleženke v prometni nesreči po nasprotnem smernem vozišču. Policisti so ugotovili, da je povročiteljica prometne nesreče osebni avtomobil vozila pod vplivom alkohola (0.66 mg/l alkohola v izdihanem zraku), zaradi česar so ji začasno odvzeli vozniško dovoljenje, na pristojno okrajno sodišče v Trbovljah pa so vložili obdolžilni predlog.

Policisti so ponoči intervenirali v Zagorju na podlagi obvestila občana, da je opazil pešca, ki deluje izgubljeno in se opoteka po cesti. Policisti so pešca na cesti izsledili, mu zaradi kršitve zakona izdali plačilni nalog ter ga tudi odpeljali na naslov bivanja.

Nedelja, 3. junij

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je popoldan pripetila na lokalni cesti Hrastnik-Kal. Voznica osebnega avtomobila je zapeljala preblizu desnega roba vozišča, zapeljala na bankino ter trčila v drevo in se pri tem poškodovala. Po zaključenem ogledu prometne nesreče so kršiteljici izdali plačilni nalog.

PP Hrastnik

V nedeljo, 3. junija ob 00.25 uri, so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v športno društvo v Hrastniku. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 400 evrov.

ZT