Naša spletna stran je na splošno zelo dobro obiskana, pa vendar nekateri prispevki dosegajo nadpovprečno branost. Prvi med njimi je gotovo prispevek Aleks in Luka, čustvena izpoved mamice treh otrok, ki je dva zaradi zdravniške napake izgubila v zadnjih dneh nosečnosti.
Ali se sploh splača delati, pa zanima Zasavce. Na Občini Trbovlje so ugotovili, da tistim, ki prejemajo socialno podporo, konec meseca ostane več denarja.

Zasavci so radi spremljali tudi svojega sokrajana Franca Vozla Tockija, ki se je boril za zmago v oddaji Kmetija – nov začetek, a jo je moral prepustiti sotekmovalcu.

Pa zgodbo Saše Barlič, ki so ji morali zaradi hude sladkorne bolezni odrezati obe nogi.

Spomin na padec nesrečne novoletne jelke v Zagorju se je v obliki vicev obujal še dolgo, pa tudi naš prispevek je pritegnil veliko bralcev.

Tudi to, kaj se dogaja s prostori nekdanjih podjetij, Zasavce očitno zanima – na petem mestu po branosti se je znašla novica o tem, da je Dewesoft kupil prostore nekdanje iskre.

Ostali prispevki, na katere je prav tako kliknilo veliko bralcev, so še o ženski, ki jo je v Trbovljah udarila strela, o tem, da si je priznanje Moj ginekolog pridobil ravno Zasavc, o zlatih zagorskih učencih in o priznanjih, ki so jih dobili tisti, ki so tistega usodnega februarskega jutra, ko je skalni podor pri cementarni pod seboj pokopal dva človeka, pomagali pri reševanju.

ZT