Naj bo poletje pestro tudi z Zasavcem. Za vas smo v sodelovanju s Planinskim domom Gore pripravili nagradno igro: Najbolj osvežilna fotografija poletja.
Kaj morate storiti?

Pošljite nam fotografijo, ki kar najbolj zabavno in prijetno prikazuje, kaj vas to poletje najbolj osvežuje? Je to poležavanje na plaži, čofotanje v vodi, osvežilna pijača, sprehod po parku ali izlet v planine? Morda pa je še marsikaj drugega.

Najbolj osvežilne fotografije poletja lahko pošiljate na naslov uredništva info@zasavskitednik.si vse do 31. avgusta 2017 do 13. ure. Avtorji lahko pošljejo tudi več fotografij. V »zadevo« vpišite: Nagradna igra – najbolj osvežilna fotografija poletja!

V e-sporočilo obvezno napišite, kdo je avtor fotografije (ime in priimek, naslov, telefonska številka) in po želji dodajte še kratek pripis o fotografiji (recimo, kje je bila posneta, kaj vam prinaša osvežitev, kaj imate poleti najraje ipd.).

Slastne nagrade za najbolj »všečkane«

nagradna-igra-osvezitev-gore

Vsako fotografijo bomo objavili tudi na naši Facebook strani in zanjo zbirali »všečke«. Avtorji treh fotografij z največ všečki bodo nagrajeni s sobotnim ali nedeljskim kosilom v Planinskem domu Gore po naslednjem vrstnem redu:

  1. nagrada: sobotno ali nedeljsko kosilo za 3 osebe
  2. nagrada: sobotno ali nedeljsko kosilo za 2 osebi
  3. nagrada: sobotno ali nedeljsko kosilo za 1 osebo

Da bo še bolj zabavno, bomo nekaj nagrad razdelili tudi med tiste, ki bodo fotografije »všečkali«.

Ne čakajte več, ampak škljocnite, pošljite in sodelujte v naši nagradni igri!

Uredništvo

. . . . . . .

Podrobnejša pravila nagradne igre

Organizator nagradne igre je Zavod Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje (v nadaljevanju: organizator).

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

Nagradna igra poteka od 1. do 31. avgusta 2017. V njej lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Pri žrebanju bodo upoštevane vse fizične osebe, ki bodo poslale fotografije v povezavi z razpisano temo na naslov: info@zasavskitednik.si s pripisom »Nagradna igra – Najbolj osvežilna fotografija poletja« vključno z vsemi potrebnimi podatki (ime in priimek, naslov ter telefonska številka avtorja fotografije). Vsak sodelujoči lahko dobi le eno nagrado.

Žrebanje in nagrade

Nagrade bodo prejeli avtorji fotografij, katerih fotografije bodo do 31. julija 2017 do 13. ure prejele največ všečkov na Facebook strani Zasavca. Izbor je dokončen.

Nagrade podarja Planinski dom Gore, in sicer:

  1. nagrada: sobotno ali nedeljsko kosilo za 3 osebe v Planinskem domu Gore
  2. nagrada: sobotno ali nedeljsko kosilo za 2 osebe v Planinskem domu Gore
  3. nagrada: sobotno ali nedeljsko kosilo za 1 osebo v Planinskem domu Gore

Nagrad ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini. Dobitniki nagrade se bodo za kosilo s Planinskim domom Gore dogovorili predhodno po telefonu (z rezervacijo).

Rezultati žrebanja in dostava nagrad

Dobitniki nagrad bodo objavljeni na spletni strani www.zasavc.net in FB strani Zasavca najkasneje do 5. avgusta 2017.  Na elektronski naslov bodo prejeli tudi vsa potrebna navodila o vnovčenju nagrade.

Varovanje podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri pošiljatelji potrjujejo sodelovanje in seznanjenost s pravili nagradne igre ter se strinjajo, da se njihovi podatki hranijo in obdelujejo do preklica v tržne namene organizatorja. Posredovanje teh podatkov tretjim osebam ni dovoljeno. Prav tako dovoljujejo objavo podatkov v primeru izžrebanja in za namen obveščanja o novostih ponudbe organizatorja.

Pravila nagradne igra

Pravila nagradne igre so na voljo na tej spletni strani. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z njenimi pravili in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali.

Prejšnji članekTrboveljčani v Franciji
Naslednji članekZastonj se je oblekla