nedelja, 23 junija, 2024

Iz te kategorije

Naj fotografije živali

Ob svetovnem dnevu živali smo bralke in bralce pozvali, da nam pošljejo fotografije svojih domačih ljubljenčkov. Lepo število se vas je odzvalo in z zanimivimi fotografijami vaših živali popestrilo naše vsebine.

Izbor je bil zato zahteven. Več oči se je samostojno odločalo za njim najbolj estetske posnetke, ker – saj veste, kaj pravijo – vsake imajo svojega malarja. Ampak fotografije teh, ki smo se jih na koncu odločili nagraditi – so dobile glasove od večine. Tako verjamemo, da smo se odločili prav, čeprav so bile splošno gledano vse poslane fotografije zelo prisrčne. Celo tako prisrčne, da smo se po izboru počez in navzdol odločili, da namesto petih podelimo šest nagrad. Nagrade smo že dali na pošto.

Igračke za živali prejmejo Robi Verbajs, GorazdRazpotnik, Thomas Hauptman in Maja Borštnar, lopatko bo uporabljala Andreja Hauptman, prenosno posodico pa Irena Orožen.

Nagrajencem iskreno čestitamo, vsem sodelujočim pa se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in jim želimo še veliko prijetnih trenutkov s svojimi živalskimi prijatelji.

Uredništvo

Previous article
Next article

Isti avtor