četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Nagrajeni diplomanti

Občina Trbovlje je podelila nagrade diplomantom za opravljena zaključna dela v letu 2016. Podelila je štiri nagrade za zaključna dela na 1. stopnji v bruto znesku 400 evrov in eno za zaključno delo na 2. stopnji v bruto znesku 500 evrov.

Nagrade so prejeli Laura Mercina Majcen za magistrsko nalogo o idejnem arhitekturnem projektu medpodjetniškega izobraževalnega centra, Katja Podbregar, ki je v svojem zaključnem delu predstavila skupino Orlek in temeljne značilnosti zagorsko-trboveljskega govora s slovarjem narečnih in rudarskih izrazov, Janez Bartolj, ki je v diplomskem delu preučil področje varnosti in zdravja pri delu predvsem v Gasilskem zavodu Trbovlje, in Žiga Blaj, ki je orisal športno druženje, nogomet in odnos do športa v Trbovljah.

Kot pravijo na Občini Trbovlje, kjer so nagrade diplomantom podelili že drugo leto, želijo s tem spodbuditi študente, da pri izbiri tematike zaključnih del vključujejo vsebine, ki so gospodarsko, zgodovinsko, kulturno, geografsko ali kako drugače povezane s Trbovljami.

Nagrajena dela so bralcem na voljo v Knjižnici Toneta Seliškarja v Trbovljah.

ZT

Isti avtor