četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Nagradna igra: še do ponedeljka

Nagradno vprašanje, na katerega sicer res pridno odgovarjate Zasavci in tudi ljudje iz drugih delov Slovenije, se glasi: Naša spletna stran in časopis se bosta odslej imenovala Savus – a kaj (oziroma kdo) sploh je Savus?

Odgovor nam do zgoraj zapisanega roka skupaj s kontaktnimi podatki (ime, priimek, telefonska številka, naslov) pošljite na info@savus.si in vaša je lahko ena od petih bogatih nagrad:

  1. nagrada: topla vetrovka
  2. nagrada: električna zobna ščetka
  3. nagrada: Chipolo (pripomoček za sledenje predmetov na daljavo)
  4. nagrada: pohodne palice
  5. nagrada: prenosna polnilna postaja (powerbank)

Ne pozabite: odgovori, zapisani v komentar na Facebooku in odgovori, poslani na naš e-naslov brez kontaktnih podatkov, ne bodo upoštevani.

Še namig: odgovor na nagradno vprašanje lahko najdete na naši spletni strani www.savus.si (pokukajte v rubriko Zasavje).

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igre, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Savus, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savusa na družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus

Previous article
Next article

Isti avtor