nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Nagradna igra ob dnevu žena

Vaša žena, prijateljica, sodelavka, hči ali mati? Vsaka vas navdihuje na svoj poseben način. Zaradi nje je vaše življenje bogatejše in lepše. Zakaj ne bi enkrat javno povedali, kako zelo vam je ljuba in pri srcu?

Bodisi, da ste ženska ali moški. Napišite, na kakšen način vas prijateljica, sodelavka, žena, hči ali mati osrečuje in katere njene lastnosti so vam tako všeč, da jih želite še posebej izpostaviti. Potem pa razmislite, s katero fotografijo bi najlažje opisali njeno čudovito osebnost. Je to cvetna bilka sredi pustega travnika? Morda ptica v letu? Ali pa vas njena prijetna osebnost spominja na zimsko idilo, ki se lesketa v sončnih žarkih? Fotografija naj bo simbolična, v mejah dobrega okusa in prepuščena vaši domišljiji.

Fotografijo in opis, s katerim se boste poklonili prav posebni ženski v vašem življenju, bomo objavili na www.zasavc.net in naši Facebook strani. Naj bo v navdih in veselje tudi ostalim v mesecu, posvečenim ženskam.

Ali se bo opisana oseba prepoznala? Morda. Odvisno od tega, koliko boste o njej bralcem razkrili. To prepuščamo vaši odločitvi.

Vendar: 8. marca bomo med poslanimi opisi izžrebali tri in jih obdarili. Takrat nam boste morali razkriti podatke osebe, ki ste jo opisali. Ne bomo jih javno objavili, če tega ne boste želeli, poslali pa ji bomo darilo ob dnevu žena. V sporočilu vas bomo tudi omenili. Kaj ni to čudovito presenečenje?

Pravila sodelovanja

Fotografijo z opisom nam pošljite najkasneje do srede, 7. marca 2018, do 12. ure na e-naslov: info@zasavskitednik.si. Pripišite tudi svoje podatke, da vas bomo v primeru izžrebanja lahko kontaktirali.

Darila podarja Cvetka, zeliščno posestvo:

  1. nagrada: zeliščna sol za kuho, šampon za lase in trdo milo
  2. nagrada: zeliščni čaj, trdo milo in deodorant
  3. nagrada: šampon in balzam za lase

Vsi izdelki imajo ekološki certifikat.

Varovanje podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate, da se poslani osebni podatki hranijo, objavijo in obdelujejo za namene nagradne igre organizatorja. Posredovanje teh podatkov tretjim osebam ni dovoljeno.

Pravila nagradne igre

Pravila nagradne igre so na voljo na spletni strani www.zasavc.net. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z njenimi pravili in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali.

Isti avtor