sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Nagradna igra – Naj fotografija Kuma

Pot pod noge in na Kum. In ko boste že gor, posnemite fotografijo, z njo pa sodelujte v naši nagradni igri Naj fotografija Kuma. Nagrade poklanja oskrbnik Planinskega doma na Kumu Roman Ledinek. Ledinek je oskrbništvo doma prevzel junija 2014 in njegovo ponudbo izpopolnil do te mere, da so dom planinci proglasili za najboljšega v letu 2015. Roman Ledinek je bil leta 2015 nominiran tudi za Zasavca leta.
Fotografijo Kuma nam lahko pošiljate do 31. avgusta na e-naslov: info@zasavskitednik.si – v “zadevo” vpišite “Nagradna igra – Naj fotografija Kuma”. Pripišite nam tudi svoje kontaktne podatke (ime, priimek, naslov in telefon). Vsak lahko v nagradni igri sodeluje z eno fotografijo.

Podrobnejša pravila igra

ORGANIZATOR

Organizator nagradne igre je Zavod Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje (v nadaljevanju: organizator).

POGOJI ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

Nagradna igra poteka od 1. do 31. avgusta 2016. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Pri žrebanju bodo upoštevane vse fizične osebe, ki bodo poslale fotografije v povezavi s Kumom (pogled na Kum, Kum, pogled s Kuma) na naslov: info@zasavskitednik.si s pripisom »Nagradna igra – Naj fotografija Kuma«. Napišite nam tudi svoje kontaktne podatke. Vsak sodelujoči lahko dobi le eno nagrado.

ŽREBANJE IN NAGRADE

Izbor najboljših fotografij bo opravila tričlanska komisija v enem tednu po zaključku nagradne igre. V izboru sodelujejo vsi, ki bodo poslali fotografije na naveden naslov. Izbor je dokončen.

Izžrebane bodo naslednje nagrade, ki jih poklanja Roman Ledinek, s.p., upravnik planinske koče na Kumu:

  • nagrada: nedeljsko kosilo za 3 osebe v Planinskem domu na Kumu.
  • nagrada: nedeljsko kosilo za 2 osebi v Planinskem domu na Kumu.
  • nagrada: nedeljsko kosilo za 1 osebo v Planinskem domu na Kumu.

Nagrad ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini.

REZULTATI ŽREBANJA IN DOSTAVA NAGRAD

Dobitniki nagrad bodo objavljeni na spletni strani www.zasavc.net v roku treh dni po izboru najboljših fotografij. Dobitniki nagrad bodo prejeli nagrade v roku enega tedna po izboru.

VAROVANJE PODATKOV

S poslanjem fotografij potrjujete sodelovanje in seznanjenost s pravili nagradne igre ter se strinjate, da se podatke hrani in obdeluje do preklica v tržne namene organizatorja. Posredovanje teh podatkov tretjim osebam ni dovoljeno. Prav tako dovoljujete objavo podatkov v primeru izžrebanja in za namen obveščanja o novostih ponudbe organizatorja.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Pravila nagradne igre so na voljo na spletni strani www.zasavc.net. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z njenimi pravili in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali.

Isti avtor