ponedeljek, 15 julija, 2024

Iz te kategorije

Nagradna igra: Naj fotografija buče

Buče so zrasle in zdaj je čas, da se postavijo na ogled. Nekateri iz njih izdelajo prave kreacije in aranžmaje. Postavijo jih pred vhodna vrata, na teraso ali balkon. Drugi sprostijo domišljijo z nožem v roki. Se pravi, ko iz buč rezljajo zanimive podobe. A ne glede na to, v katero skupino sodite, če sploh v katero, lahko sodelujete v naši novi nagradni igri.
Zbiramo namreč fotografije buč. Takšnih in drugačnih. Vaših ali sosedovih. Pravila dovoljujejo, da v igri sodelujete tudi z več fotografijami. Pošiljajte jih na naš elektronski naslov info@zasavskitednik.si do vključno 18. novembra 2016. V »zadevo« vpišite Naj fotografija buče, v sporočilo pa svoje ime in priimek, naslov in telefonsko številko.

Med vsemi prispelimi fotografijami bo komisija izbrala tri najboljše. Ocenjevala bo kakovost posnetka, kompozicijo in izvirnost.

Nagrade, ki jih poklanja oskrbnik Gostišča Planina Aljoša Žunk, so:

  • 1. nagrada: večerja za 2 osebi v Gostišču Planina.
  • 2. nagrada: kosilo za 2 osebi v Gostišču Planina.
  • 3. nagrada: malica za 2 osebi v Gostišču Planina.

Poslane fotografije bomo objavljali v galeriji na spletni strani www.zasavc.net, ki jo bomo sproti dopolnjevali.

Začnite fotografirati – ZDAJ!

Pravila in pogoji sodelovanja:

Nagrajenci bodo objavljeni v novembrski številki Zasavskega tednika, na spletni strani www.zasavc.net in na Facebook profilu Zasavca.

Z osebnimi podatki sodelujočih v nagradni igri bo organizator ravnal v skladu z zakonskimi določili in jih bo uporabljal izključno za namen nagradne igre Naj fotografija buče.

Nagrad ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini.

Sodelujoči v nagradni igri so s pravili in pogoji sodelovanja seznanjeni in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali ter se z njimi strinjajo.

Isti avtor