ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Nagradna igra

Seveda vam bomo pot do nagrade nekoliko ote┼żili. ­čÖé Na┼ía spletna stran in ─Źasopis se bosta odslej imenovala Savus ÔÇô a kaj (oziroma kdo) sploh je Savus?

─îe ste danes ┼że kaj brskali po spletni strani, boste odgovor stresli iz rokava. Sicer pa kar zavihajte rokave, kliknite na www.savus.si in poi┼í─Źite odgovor. Nagradna igra bo trajala 14 dni, torej do ponedeljka, 21. januarja, do 12. ure.

Med vsemi prejetimi odgovori bomo v uredni┼ítvu iz┼żrebali pet ljudi, ki bodo prejeli bogate nagrade.

  1. nagrada: topla vetrovka
  2. nagrada: elektri─Źna zobna ┼í─Źetka
  3. nagrada: Chipolo (pripomo─Źek za sledenje predmetov na daljavo)
  4. nagrada: pohodne palice
  5. nagrada: prenosna polnilna postaja (powerbank)

Svoj odgovor nam pošljite na naš novi e-naslov info@savus.si in zraven pripišite še kontaktne podatke (ime, priimek, telefonska številka, naslov).

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujo─Źi v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upo┼ítevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogo─Źijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igre, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem ─Źasopisu Savus, po potrebi tudi v ─Źasopisu Savus ter na strani Savusa na dru┼żbenih omre┼żjih Facebook in Twitter. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splo┼íno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujo─Źi zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus

Isti avtor