Seveda vam bomo pot do nagrade nekoliko otežili. 🙂 Naša spletna stran in časopis se bosta odslej imenovala Savus – a kaj (oziroma kdo) sploh je Savus?

Če ste danes že kaj brskali po spletni strani, boste odgovor stresli iz rokava. Sicer pa kar zavihajte rokave, kliknite na www.savus.si in poiščite odgovor. Nagradna igra bo trajala 14 dni, torej do ponedeljka, 21. januarja, do 12. ure.

Med vsemi prejetimi odgovori bomo v uredništvu izžrebali pet ljudi, ki bodo prejeli bogate nagrade.

  1. nagrada: topla vetrovka
  2. nagrada: električna zobna ščetka
  3. nagrada: Chipolo (pripomoček za sledenje predmetov na daljavo)
  4. nagrada: pohodne palice
  5. nagrada: prenosna polnilna postaja (powerbank)

Svoj odgovor nam pošljite na naš novi e-naslov info@savus.si in zraven pripišite še kontaktne podatke (ime, priimek, telefonska številka, naslov).

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igre, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Savus, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savusa na družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus