Član Foto kluba Hrastnik Jernej Biderman je na mednarodni razstavi Sardinia Photo Contest za fotografijo Shapes prejel IAAP diplomo.

Jernej Biderman je bil na Sardinia Photo Contest pod patronatom IAAP (International Association of Art Photographers) in PSA (Photographic Society of America) v organizaciji Art Nouveao iz Sardinije (Italija) nagrajen z IAAP diplomo za fotografijo Shapes.

Biderman se je s fotografijo začel ukvarjati že v otroštvu, kmalu je postal tudi član Foto kluba Hrastnik, kjer aktivno sodeluje pri najrazličnejših dejavnostih. »In prav tovrstna druženja in sodelovanja so mi dala veliko znanja s področja fotografije. Zadnja leta se uspešno udeležujem umetniških razstav doma in v tujini, s čimer sem si v letu 2010 pridobil tudi fotografski naslov fotograf 1. razreda FZS. Motive izbiram predvsem v naravi, arhitekturi, industriji, tuja pa mi ni niti studijska fotografija. Kot fotograf se lahko enkrat z enostavno in dovršeno kompozicijo drugič pa s čisto nevsakdanjim dojemanjem motiva, prostora, okolice in uporabe sredstev, razlikujem od drugih,« je na svoji spletni strani o sebi zapisal 47-letni Hrastničan.

Savus

Foto: FB Foto Klub Hrastnik


 

Prejšnji članekKnap Trail 2024
Naslednji članekJure Tori je pregledal leto 2023