Pri VGC Zasavje so vsako poletje na vrsti otroci. V času poletnih počitnic se namreč posvečamo zgolj našim malim glavicam.

Skupaj s parterji in sodelavci (MC Hrastnik, MC Zagorje, DPM Trbovlje in DPM Zagorje) pripravljamo pester in zanimiv program. To je čas, ko se vsi skupaj malo sprostimo in zaužijemo poletje z vsemi ugodnostmi, ki nam jih ponuja. Ena izmed njih je tudi preživljanje prostega časa zunaj! In ker je letos to še posebej priporočljivo, smo poletne počitniške aktivnosti v veliki meri prestavili na prosto. Seveda se pri tem borimo z vremenom, ampak mi se ne damo!

Pošiljamo vam nekaj utrinkov z naših delavnic. Hkrati pa vas vabimo, da se nam kaj pridružite. V pripravi so še kulinarične delavnice za male gurmanske navdušence, ustvarjalne delavnice, celo znanstveno-umetniške delavnice. Najdeš nas na http://www.vgc-zasavje.si/, FB profilu Večgeneracijski center Zasavje, z veseljem pa poklepetamo tudi po telefonu 03 56 55 131, 068 613 954 ali po elektronski poti info@vgc-zasavje.si.

Anja Lenart, VGC Zasavje, Zasavska ljudska univerza / PR objava

Foto: arhiv VGC