PP Trbovlje
V jutranjem času se je na policijsko postajo zglasil občan in naznanil tatvino mobilnega telefona. Policisti so storilca izsledili, mobilni telefon zasegli in ga vrnili oškodovancu. Zoper storilca sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

V popoldanskem času so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom, ki se je pripetila na parkirnem prostoru, kjer je povzročitelj trčil v pakirano vozilo oškodovanca in s kraja nesreče pobegnil.

V poznih večernih urah so policisti intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

 

PP Zagorje ob Savi

Policisti so prejeli prijavo občana o poškodovanju vozila. Neznani storilec je z neznanim ostrim predmetom poškodoval lak na vozilu.

Policisti so sprejeli prijavo občana o tatvini denarja na neugotovljen način. Pričeli so z zbiranjem obvestil. Po zbranih obvestilih bo zoper storilca podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

 

PP Hrastnik

V popoldanskem času se je na PP Hrastnik oglasila občanka, ki je podala prijavo zaradi kaznivega dejanja zalezovanja. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper osumljenca podali kazensko ovadbo.

V nočnem času so bili policisti obveščeni, da na območju Izlak neznani moški hodi po cesti in ogroža sebe in druge. Na kraju so policisti moškega izsledili in ugotovili, da ima zdravstvene težave, poklicali so reševalno službo, ki mu je nudila prvo pomoč.

ZT