četrtek, 13 junija, 2024

Iz te kategorije

Mladi iz štirih držav v Zagorju

Po dveh letih v Mladinskem centru Zagorje zopet pripravljajo mednarodno mladinsko izmenjavo, tokrat z naslovom Creating compass for compassion.

Mednarodna mladinska izmenjava bo potekala med 15. in 22. julijem v Zagorju ob Savi. Izmenjave se bo udeležilo 24 mladih iz štirih držav (Slovenija, Estonija, Italija in Romunija). Iz vsake države bo sodelovalo po šest mladih –druženje pa bosta vodili dve mladinski delavki. Na izmenjavi bodo skupaj ustvarjali in raziskovali sočutje skozi kup kreativnih in trajnostnih metod.

Jezik, ki ga bodo uporabljali na projektu, bo angleščina. »A ne skrbi, ne rabiš imeti veliko znanja angleškega jezika, iz izkušenj vemo, da se v nekaj dneh vsi navadimo komuniciranja v angleščini in potem še razmišljamo in sanjamo v tem jeziku. :),« so zapisali v MC ZoS.

Na izmenjavi bodo poskrbeli za hrano, prenočišče bo v telovadnici OŠ Ivana Skvarče Zagorje, večina programa pa bo potekala zunaj in v prostorih Mladinskega centra Zagorje. V MC Zos zbirajo prijave za sodelovanje v mladinski izmenjavi do 31. maja. Več informacij najdete na spletni strani MC ZoS.

Savus

Foto: MC ZoS


 

Isti avtor