Kaj pa vzroki? Za vsako posledico se skriva vzrok in s telesnimi procesi MTVSS ter čistilnimi izreki očistimo prepričanja globoko znotraj nas, kjer smo »zaklenili« ali se »odločili« imeti  migrene.
Nekateri znanstveniki menijo, da so hormoni tesno povezani z migreno. Nekatere ženske, ki trpijo za migreno, povedo, da so napadi pogostejši v času okoli menstruacije. Ta vrsta migrene je znana kot menstrualna migrena. Prav nihanje ravni hormonov naj bi bilo krivo, da za migreno trpi več žensk kot moških.

1780262_10202995404663146_770438214_oV tem primeru se priporoča zdravljenje migren s telesnim procesom MTVSS hormonskega sistema skupaj z čistilnimi izreki za migrene.

S sprožitvijo migrene povezujejo tudi veliko ostalih  dejavnikov. Mednje sodijo čustveni, telesni ipd. Predvsem stres, strah, utesnjenost, depresija so tisti, ki so najpogostejši. Le te lahko preprosto omejimo ali odpravimo z alternativnimi načini zdravljenja.

Tudi sama sem v najstniških letih trpela za migrenami, dokler se nisem srečala (in sedaj jo tudi izvajam ) z jogo in kasneje z Angelskimi terapijami, Angelskimi meditacijami in Access consciousness in njegovimi orodji, telesnimi procesi in čistilnimi izreki, s katerimi sem sebi in mnogim strankam pomagala pri odpravi migren. Zelo priporočljivo je tudi uporabljati mila, losione in ostalo kozmetiko s čim manj ostrim vonjem. Zato uporabljajte produkte iz aloe vere, argana, olive in podobno. Lahko jih naročite tudi pri nas, saj imamo naravno kozmetiko Farmasi na voljo v ZANI.

nasveti-zana-olja-2

Večina ljudi je še vedno prepričana, da alternativne oblike zdravljenja niso prava rešitev za njihove tegobe. Vendar se skupaj s klasično medicino, ali kjer se da, samo z alternativno, pozdravijo in odpravijo mnogi vzroki in posledice velike večine bolezni in stanj.

Pretežno se te vrste zdravljenj branimo zaradi nepoznavanja, sprememb in celo strahu pred novim, drugačnim. Mnogi tudi pred dejansko »ozdravitvijo« , saj je to njihova cona udobja, igranje žrtve in poznan teren. Vendar; čemu bi trpeli,  bolehali, v bolečinah, stresu ipd., če lahko to omilimo ali odpravimo?

Zanino_poletno_razvajanjePreizkusite, spoznajte in si pomagajte.

Za vse informacije in naročila smo vam na voljo na telefonski številki 051 428 724 vsak delovni dan med 9. in 19. uro.

In še povabilo.
V Ljubljani v Dotiku mavrice 19. avgusta pripravljamo delavnico Kreiraj svoje srce in um. Več na linku www.facebook.com/events/1049170718452746/

Vaša ZANA
facebook.com/ZanaPS