ponedeljek, 24 junija, 2024

Iz te kategorije

Medvode padle v Trbovljah

Ženska nogometna liga Pro – Tom

4.krog

ŽNK Trbovlje Peskokop Kepa : NK Medvode 2:0 (1:0)

Trbovlje – stadion Rudarja, 150 gledalcev, sodnik Marko Madžarević (Trbovlje)

ŽNK Trbovlje Peskokop Kepa: Maja Zajc, Karmen Vrtačnik Vukajlovič, Lea Seručnik, Maruša Grandovec, Amina Zukanovič, Eva Krajšič, Ana Mele, Anja Pavlin, Nina Mele, Sabina Jolič, Tajda Fejzić, Barbara Pograjc, Nataša Bukovič, Jadranka Košir, Tjaša Sotlar, Selma Sirovica, Urška Kolenc; trenerka Ana Mele.

NK Medvode: Nina Mitrovič, Tija Zakrajšek, Neža Lazar, Mirjam Kastelec, Manca Velikovrh, Tjaša Gabrovec, Mel Ločnikar, Manja Bergant; trener: Dejan Vukovič.

Strelki: Ana Mele in Nina Mele.

Domača ekipa je pod vodstvom nove trenerke (Ana Mele) nastopila kar z 17 igralkami, ekipa Medvod pa je prišla v Trbovlje z osmimi 8 igralkami. Takoj na začetku tekme so vajeti v svoje noge prevzele domače igralke in že v 5. minuti je v polno zadela Ana Mele.

Bolj ko se je tekma odmikala, bolj so postajale nevarne igralke Medvod, ki so z lahkoto prihajale pred gol domačink. Najboljša igralka gostij Mirjam Kastelec je večkrat prišla sama pred domačo vratarko Majo Zajc, ki je branila nemogoče.

Tudi v drugem polčasu je bila najboljša igralka pri domačih in na tekmi vratarka domačih Maja Zajc, kar dovolj zgovorno pove o razmerju moči na tekmi.

Ko je bilo samo vprašanje časa, kdaj bodo Medvode dosegle gol, so domače dosegle svoj drugi gol preko Nine Mele.

Kljub zmagi Trboveljčank z 2:0 je to bila njihova najbolj neprepričljiva igra v tej sezoni, ki verjetno izhaja iz odločitve nove trenerke, da na tekmi igrajo vse igralke, tudi tiste, ki čez teden niso bile niti na enem treningu.

Med polčasoma tekme so se predstavile mlade deklice nogometne šole ŽNK Trbovlje, ki so zbranim obiskovalcem na tekmi pokazale, kaj vse so se naučile in predvsem, kako se zabijajo goli.

ZT

Isti avtor