»Pouštri« oz. blazine so del lastnega programa zasavskega VDC. Z vezenih, polnjenih z ajdo, smo v zadnjih letih preklopili na živahnejše vzorce iz recikliranega blaga in oblačil. Nastale so blazine iz jeansa Prešito raznovrstnih oblik, velikosti, z različnimi vezenimi imeni, datumi, verzi, ki jih prilagodimo vašim željam. Za rojstni dan, poroko, obletnico, praznik, zahvalo, ali kar tako za lepši dan – »poušter« Prešito je vedno darilo, ki bo razveselilo. Naši »pouštri« navdušujejo s svojo izvirnostjo, barvitostjo, mehkobo in toplino, ki prihaja izpod vztrajnih in pridnih rok naših uporabnikov. Vsak »poušter« je unikat.

Najbolj priljubljen od vseh je postal mehka, pisana blazina v obliki medvedka. Spominja na staro ninico iz cunj, ki so jo kmečke deklice včasih dobile za igro. Medvedek (teddy bear) ni naša ideja, saj sta si ga leta 1902 izmislila Nemec Richard Steiff in Američan Richard Mitchom. Ime je dobil po takratnem ameriškem predsedniku Theodorju Rooseveltu, ker naj bi na lovu prizanesel medvedjemu mladiču.

Svojega medvedka in ostale »pouštre« na zalogi lahko dobite v naših trgovinah v VDC Zagorje, na Cesti 9. avgusta 59c, in v VDC Litija, na Ljubljanski cesti 3, od 7. ure do 15. ure (oz. po predhodnem dogovoru po telefonu tudi izven tega časa). Prav tako lahko naše izdelke kupite v Kisovcu v Trgovini Narava EVJ, v Specializirani prodajalni Zdravstvenega doma Zagorje in v trgovini Mavi Trbovlje.

Če želite izdelek po naročilu, pa pokličite na 03 56 69 790 in »poušter« bomo povsem prilagodili vašim željam.

Še vedno smo veseli vaših odpadnih kavbojk in zaves, ki jih bomo uporabili za predelavo v različne izdelke naše eko blagovne znamke Prešito. Pokličite ali nas kontaktirajte na naši FB strani: https://www.facebook.com/vdczagorje/.

PR objava