ponedeljek, 15 julija, 2024

Iz te kategorije

Medsosedski spori

PP Trbovlje
Policiste so obvestili o prometni nesreči, kjer je za zdaj še neznani voznik neznanega vozila med 4.  in 14. uro  trčil v parkiran osebni avto, nato pa odpeljal dalje. Glede nesreče policisti zbirajo obvestila.

V večernem času so policisti Trboveljčanu zasegli  neznano zeleno posušeno rastlino (sum prepovedane droge). Po opravljeni analizi sledi prekrškovni postopek.

PP Zagorje

Policisti so obravnavali prometni dogodek na Zagorje – Litija, kjer je voznik povozil kamen, ki je priletel na vozišče. Policisti so zadevo zabeležili in vozniku izdali obvestilo.

Na policijsko postajo se je zglasil občan, ki je prijavil, da je do njega pristopil sosed, s katerim sta v sporu in ga užalil ter z roko zadel v oko, tako da bo iskal zdravniško pomoč. Policisti še zbirajo obvestila, nato sledi ustrezen ukrep.

PP Hrastnik

V okolici Hrastnika  je prišlo do medsosedskega spora, sosed je žalil sosedo. Zaradi kršitve javnega reda in miru mu je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so obravnavali tudi dogodek v podjetju v Hrastniku, ko je za zdaj še neznani storilec vlomil v garderobno omarico zaposlenega ter mu iz nje ukradel kontaktne ključe vozila znamke Škoda. Sledi kazenska ovadba.

ZT

 

Isti avtor