četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Materinski dan v VDC Zagorje

»V četrtek, 25. maja, je bil materinski dan. VDC-jevci bomo kmalu naredili tudi očetovskega,« je sporočila direktorica VDC Zagorje dr. Špela Režun.

Plesalci zasavskega VDC so cel mesec marec zbirali prispevke in se pripravljali, da podelijo en delček sebe, zaradi epidemije, na daljavo. Njihove misli, ljubezen do plesa, srečo, so ves dan delili na svojem fb profilu. »Najlepša hvala vsem, ki so sodelovali pri ustvarjanju tega posnetka za vse ideje, prispevke, trud in srčnost. Na materinski dan smo na FB strani VDC Zagorje cel dan delili fotografije vdc-jevskih mamic in naš skupni posnetek,« je zapisala direktorica dr. Špela Režun.

»V posnetku sodelujejo plesalci VDCja, tudi njihove mamice, pod mentorstvom Kim Kern Kukovič, čudovito pesem je z nami delila Mateja Virant Košak, del videa sta kreirali tudi dve plesalki iz GŠ Trbovlje. Pri poetičnem delu je sodelovala tudi “naša” Katra Hribar Frol iz KTS in “literarna gostja” Nina Novak Oiseau. Drage mamice vse najlepše tega sveta, pa ne le na materinski dan, ampak vse dni v letu!,« se je še glasilo sporočilo VDC.

Savus

Foto: VDC – facebook profil

Isti avtor