Organizacija Mali migec iz Zagorja, ki jo vodi Nina Pečnik, pripravlja gibalno – sprostitveni program za malčke od enega do štirih let.

Namenjen je vsem, ki si želijo, da bo njihov malček spreten, kreativen, iznajdljiv, da bo razvil pravo držo, hojo in pod strokovnim vodstvom potrošil tudi odvečno energijo.

Prva vadba bo že v torek, 22. septembra, malčke in starše pa pričakujejo ob 17. uri v vadbenem centru v Zagorju. Zanje bo skrbela Duška Kopinšek, diplomirana vzgojiteljica z več kot 15-letnimi delovnimi izkušnjami s področja vzgojno-izobraževalnega dela z otroki v vrtcu, s poudarkom na gibanju in igri otrok, mamica dveh sončkov, kmalu tudi certificirana učiteljice joge za otroke z mednarodnim certifikatom YAI in NTC in NTC učenka po inovativnem programu Ranka Rajovića, so zapisali v vabilu za starše.

​Otroke in starše bodo naučili različnih elementov miganja na igriv in kreativen način. Njihovo pozornost bodo na vadbi pritegnili s pripovedjo, glasbo, igro in domišljijo, kjer bodo posnemali različne živali ali uporabili prispodobe iz vsakdanjega življenja. Skozi čarobno popotovanje bodo otroci spoznali tudi osnove otroške joge, ki izhajajo iz živalskega in rastlinskega sveta. Otroci se bodo naučili sprostiti, povezati gibanje in dihanje, zjasnili svoj um, spoznavali svoje telo in njegove zmogljivosti.

Savus 

Foto: arhiv Savus

Prejšnji članekŠtevilo okuženih s koronavirusom vztrajno raste
Naslednji članekNa trboveljsko komunalo le zdravi