Hrastnik
Hrastniški policisti so 7. aprila dopoldan mladoletniku zasegli snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Snov so poslali v analizo, rezultati pa bodo določili nadaljnje ukrepe.

Trbovlje

V soboto, 8. aprila, so trboveljski policisti preiskovali vandalizem – neznani storilec je med 6. in 8. aprilom na parkirišču v Trbovljah s sprejem porisal kombinirano vozilo. S tem dejanjem je lastniku povzročil 3500 evrov škode.

V nedeljo, 9. aprila, so pri kontroli prometa ustavili 37-letnega moškega, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi tega so mu vozilo zasegli, zoper njega pa bodo na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog.

Zagorje

V petek so zagorski policisti prejeli obvestilo o kraji otroškega kolesa. Kolo so naposled našli pri občanu, zoper katerega bodo na sodišče podali kazensko ovadbo. S tem pa tatvin še ni bilo konec – neznanec je s parkiranega osebnega vozila ukradel dele in s tem prijavitelja oškodoval za 50 evrov. Tudi tega storilca bodo, ko ga najdejo, kazensko ovadili. Ravno tako neznani storilec je z vrta občana odnesel več kosov vrtnega orodja v vrednosti 50 evrov. Na terenu so odkrili tudi dva prekrška v zvezi s posedovanjem prepovedanih drog. Kršiteljema, ki sta bila v obeh primerih mladoletna, so snov zasegli in o dogodku obvestili starše. Obravnavali so motenje nočnega miru in počitka – stanovalec je v bloku poslušal glasno glasbo. Prejeli so tudi prijavo o sporu med občanoma. Eden od kršitelju naj bi drugemu zagrozil z nevarnim orodjem. Spor policisti še preiskujejo.

V soboto, 8. aprila, so obravnavali prometno nesrečo na parkirišču. Ugotovili so, da je neznanec s svojim vozilom trčil v parkiran osebni avto in s kraja nesreče pobegnil.

V nedeljo, 9. aprila, pa so preiskovali še en primer vandalizma. Neznanec je v stanovanjskem bloku porisal vhodna vrata stanovanja prijaviteljice. Storilca še iščejo.

ZT

Prejšnji članekKališnik v Trbovljah
Naslednji članekPlačo, ne miloščine