sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Lažno prijavila moža

Policisti v Zasavju so imeli v zadnjih 24 urah več dela na področju Zagorja in Trbovelj.

PP Trbovlje

Petek, 8. marec

Neznani storilec je v nočnem času na parkirišču v Trbovljah razbil vetrobransko steklo parkiranega tovornega vozila ter s tem lastnika oškodoval za 300 evrov.

Preko noči je v Trbovljah neznanec na parkiranem osebnem avtomobilu poškodoval lak vozila ter s tem lastnico oškodoval za 400 evrov.

Policisti so bili obveščeni tudi o poškodovani fasadi na stanovanjski zgradbi v Trbovljah. Ugotovili so, da je 30-letni voznik osebnega vozila zaradi nepravilne vzvratne vožnje trčil v zgradbo. Pri tem je na objektu in vozilu nastala materialna škoda v višini 500 evrov. Kršitelju bo izdana odločba o prekršku.

Pri kontroli prometa so policisti zaradi nepravilnega prehitevanja ustavili 46-letno voznico osebnega avtomobila. Pri postopku so ugotovili, da je vozilo vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja, saj je le to prenehalo veljati, ker voznica ni opravila kontrolnega zdravstvenega pregleda. Vozilo so ji zasegli, zoper njo bomo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Zvečer so policisti intervenirali v Zagorju, kjer se je 44-letnik nedostojno in nasilno vedel do 54-letnice, zaradi česar bodo ustrezno ukrepali. Prav tako je imenovana izročila manjšo PVC vrečko, v kateri je bila posušena neznana zelena rastlina. Zaradi suma, da gre za prepovedano drogo, so jo zasegli. Po opravljeni analizi bodo zoper lastnika ustrezno ukrepali.

Ponoči sta na parkirišču v Trbovljah iz neznanega vzroka zagoreli dve zapuščeni osebni vozili. Požar so pogasili gasilci.

Sobota, 9. marec

Popoldan je 79-letni voznik osebnega avtomobila na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo.

V trgovini v Trbovljah je varnostnik pri tatvini izdelkov v višini 4,79 evra zalotil 68-letnega Trboveljčana, zoper katerega bodo policisti podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V nočnem času je 50-letna Trboveljčanka policiste obvestila, da bivši mož krši javni red. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je lažno naznanila kršitev, zaradi česar ji je bila izrečena globa.

Ponoči so policisti intervenirali v gostinskem lokalu, kjer je prišlo do pretepa med obiskovalci. Pri tem sta dva udeleženca dobila lahke telesne poškodbe, oskrbeli so jih zdravstveni delavci. Po zbranih obvestilih bodo proti storilcem ustrezno ukrepali.

Nedelja, 10. marec

V nočnem času je neznanec na parkirišču v Trbovljah poškodoval platneno streho in steklo vozila ter notranjost na parkiranem osebnem avtomobilu ter s tem lastnika oškodoval za 1500 evrov.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor